Nieuws

Info

DISCLAIMER

De informatie op www.mammamiatheparty.nl (de website) is alleen voor algemene doeleinden. Mamma Mia! The Party aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor fouten of omissies in de inhoud van de website.
Mamma Mia! The Party is in geen geval aansprakelijk voor enige speciale, directe, indirecte, gevolg- of incidentele schade, of welke schade dan ook, hetzij in een contractuele handeling, neglicentie of andere onrechtmatige daden, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van de website of de inhoud van de website.
Mamma Mia! The Party behoudt zich het recht voor om op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving toevoegingen, verwijderingen of wijzigingen aan te brengen in de inhoud van de website.
Mamma Mia! The Party garandeert niet dat de website vrij is van virussen of andere schadelijke componenten.

EXTERNE LINK DISCLAIMER

www.mammamiatheparty.nl kan links bevatten naar externe websites die niet worden aangeboden of onderhouden door of op enigerlei wijze gelieerd zijn aan www.mammamiatheparty.nl
Houd er rekening mee dat Mamma Mia! The Party de nauwkeurigheid, relevantie, actualiteit of volledigheid van informatie op de externe websites niet kan garanderen.

Schrijf je hier in om als eerste op de hoogte te zijn van alle updates

Je bent ingeschreven!