Nieuws

Info

Algemene Informatie

Antwoorden op al je vragen

Vragen

Hoe reserveer ik een rolstoelplaats?

Gebruikers van een rolstoel zijn van harte welkom in ons restaurant. In het restaurant bevinden zich standaard zes rolstoelplaatsen. Op speciaal verzoek kunnen wij twee rolstoelgebruikers naast elkaar een plaats bieden. Reserveren van rolstoelplaatsen kan uitsluitend telefonisch via 0900-1330 (lokaal tarief).

In geval van beenletsel doen we ons best een alternatieve zitplaats met meer beenruimte te vinden. Neem ook in dit geval telefonisch contact met ons op.

Heeft het theater een aangepast toilet?

Er is een toilet voor minder validen aanwezig,

Kan ik zelf mijn eigen plaatsen selecteren?
Je reserveert tickets voor in een zone, bijvoorbeeld; Patio, Terras of Terras met beperkt zicht. Bij aankomst word je naar een gereserveerde tafel begeleid. Er zijn voornamelijk 6-persoonstafels aanwezig.
Boekt je met meer of minder dan 6 personen dan word je met een ander gezelschap aan een 4-of 6 persoons tafel geplaceerd.
Zijn de dranken inbegrepen bij het kaartje?

Nee, de dranken zijn niet inbegrepen. Je kan vooraf en tijdens de show en gedurende de afterparty je favoriete drankjes bestellen en afrekenen met pin.  

Er is een ruime keuze uit diverse soorten frisdranken, bieren, wijnen & cocktails.  

Welke taal wordt er gesproken?

De show is in het Nederlands, alle gezongen ABBA hits zijn in het Engels. 

Wat is de locatie?
Vanaf september 2024 is de show exclusief te zien in de Mamma Mia! The Party venue in Rotterdam. De venue is gevestigd in de Schiecentrale, Sint-Jobsweg 116, 3024 EJ Rotterdam.
Bereikbaarheid

Navigatie adres:
Schiecentrale
Sint-Jobsweg 116, 3024 EJ Rotterdam

Met de auto
De Schiecentrale ligt perfect ten opzichte van de snelwegen A4 (Delft – Schiedam), A13 (Rotterdam – Den Haag), A15 (Rotterdam – Rozenburg), A16 (Rotterdam – Dordrecht – Breda) en A20 (Gouda –Rotterdam – Maasdijk).

Er is een Q-Park parkeergarage in de Schiecentrale. Voor de actuele parkeertarieven kijk op de website van Q-Park (www.q-park.nl)

Met de fiets
Vanaf Rotterdam Centraal is het 15 minuten fietsen naar de Schiecentrale. Op het station zijn OV fietsen beschikbaar.

Met het openbaar vervoer
De Schiecentrale is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Elke 15 minuten vertrekt vanaf Rotterdam Centraal tram 8 naar de locatie: halte Pieter de Hoochweg. De reistijd vanaf het station bedraagt zo’n 13 minuten. Vanaf de halte is het circa 1 minuut lopen naar de Schiecentrale. Metrostation Coolhaven ligt op ongeveer 10 minuten lopen.

Watertaxi
De spectaculaire watertaxi vaart van en naar 50 bestemmingen in Rotterdam en Schiedam. De herkenbare gele aanlegsteiger van halte Müllerpier / Sint-Jobshaven is op loopafstand van de Schiecentrale.

Waar is de ingang?
Op de 3de verdieping van de Q-park parkeergarage bevindt zich de hoofdingang van MammaMia! The Party.

Kom je via de hoofdentree, volg dan de aanwijzingsborden. De ingang bevindt zich aan de rechterzijde van de Schiecentrale.

Wat moet ik doen als ik voedselallergieën heb?
Vlak voor de show ontvangt u een e-mail waarin u eventuele voedselallergieën of de keuze voor een vegan menu kunt doorgeven. Ons keukenteam zal daar dan rekening mee houden.
Ik eet vegetarisch of vegan. Hoe kan ik dit aangeven?

Wij bieden de mogelijkheid om te kiezen tussen een menu met vlees en melkproducten en een vegan menu. Vlak voor de show ontvangt u een e-mail waarin u eventuele voedselallergieën of de keuze voor een vegan menu kunt doorgeven. Ons keukenteam zal daar dan rekening mee houden.

Is er een garderobe aanwezig?
Er is een gratis bewaakte garderobe aanwezig. Er zijn geen kluisjes aanwezig.
Paraplu’s en grote tassen mogen niet mee naar binnen.
Mag ik foto’s nemen tijdens de voorstelling / de party?

Ja, het is toegestaan om foto’s te nemen en deze te posten via social media. Vergeet niet ons te taggen op Facebook en Instagram @MammaMiaPartyNL en maak gebruik van de hashtag #MammaMiaTheParty.

Wat is de minimum leeftijd?

De minimumleeftijd is 6 jaar. Alle aanwezigen onder de 18 jaar moeten begeleid worden door een volwassene.

Wat zijn de openingstijden van de locatie?
De deuren van de locatie gaan tegelijk open met de aanvang die op je e-ticket staat. Dus heb je tickets met aanvang om 18.30 uur, dan gaan de deuren van de locatie ook open om 18.30 uur.
Wat zijn de tijden van de show?

Het diner en de show duren ongeveer 3 uur en 45 minuten. Na het dessert barst het dansfeest los! De ABBA disco blijft minimaal duren tot 1u na het einde van show en diner. 

Betaal ik service en/of transactiekosten?

De servicekosten zijn inbegrepen in de ticketprijs.

Kan ik mijn reservering nog annuleren, ruilen of wijzigen?

Je kunt je reservering niet annuleren, ruilen of wijzigen. Heb je vragen, neem dan contact op met de klantenservice van Eventim: 0900-1353 (€0,60 p/m)

Is het nodig om mijn tickets te printen?

Je hoeft e-tickets niet uit te printen, deze kunnen gescand worden vanaf je telefoon.

Ik ben mijn tickets kwijt, wat moet ik doen?
Je e-tickets kunnen opnieuw toegestuurd worden. Neem contact op klantenservice van Eventim: 0900-1353 (€0,60 p/m)
Groepsreservering

Vier het ultieme feest met Mamma Mia! The Party en maak van je groepsarrangement een onvergetelijke ervaring.

Voor groepsreserveringen vanaf 40 personen of een voorstel op maat neem contact op met Noortje Breijder te bereiken via noortje.breijder@punch.nl of op 085 – 060 2166.

Schrijf je hier in om als eerste op de hoogte te zijn van alle updates

Je bent ingeschreven!