Nieuws

Info

Extra shows voor Mamma Mia! The Party 

okt 5, 2023 | Uncategorized

Na overdonderend succes

Extra shows voor Mamma Mia! The Party 

Nadat er al eerder voor september en oktober 2024 extra shows van Mamma Mia! The Party zijn ingepland, heeft de producent nu besloten om ook voor de maand november in 2024 nog meer shows van Mamma Mia! The Party in Rotterdam open te zetten. De vraag naar kaarten voor deze opzwepende show, die is bedacht en ontwikkeld door ABBA’s Björn Ulvaeus, blijft onverminderd groot.

‘Met name op de woensdagavond, en de zaterdag- en zondagmiddag komen er extra shows,’ laat producent Just Entertainment weten. ‘De muziek van ABBA is bij alle leeftijdsgroepen enorm populair en wij willen iedereen de kans geven om van deze ultieme ABBA-beleving te genieten.’  Tijdens Mamma Mia! The Party wordt het publiek getrakteerd op de grootste hits van de Zweedse band, een tongstrelend mediterraans viergangendiner en een geweldige afterparty. De show is vanaf volgend najaar exclusief in Rotterdam te zien. Liefhebbers van ABBA kunnen hun hart ophalen. Geheel in de stijl van de film Mamma Mia! waant het publiek zich in Griekse sferen. Eerder was deze show al een groot succes in Stockholm en Londen, waar de zaal iedere show is uitverkocht.

‘Mamma Mia! The Party zal slechts tien weken te zien zijn,’ zegt de producent. ‘Bij de overdonderende vraag aan kaarten moeten we dus creatief zijn en worden er meer shows, waaronder ook middagshows, in november 2024 gepland.’

In Mamma Mia! The Party waan je je in het paradijs. Voel je welkom op het Griekse eiland Skopelos en ontdek een bloeiend nieuw verhaal. Ontmoet de flamboyante restauranteigenaar Nikos, zijn vrouw Kate, dochter Konstantina en neef Adam die hun weg vinden in het gezinsleven in de taverne, terwijl de zon ondergaat boven de Middellandse Zee. Ga op in een fantastische wereld terwijl overal om je heen een warm, romantisch en grappig verhaal wordt opgevoerd. Verken het glorieuze decor, zoals deze te zien was in de iconische films, en laat je verblinden. En geniet van de grootste hits van ABBA zoals Waterloo, Super Trouper, Dancing Queen en uiteraard Mamma Mia.

Vanaf vandaag zijn kaarten te koop voor de extra shows voor Mamma Mia! The Party. Meer informatie op www.mammamiatheparty.nl