Nieuws

Info

Horace Cohen, Jeannine La Rose en Belle Zimmerman naast Kaj van der Voort in Mamma Mia! The Party

apr 23, 2024 | Uncategorized

Horace Cohen, Jeannine La Rose en Belle Zimmerman naast Kaj van der Voort in Mamma Mia! The Party

Vandaag is bekend geworden dat naast Kaj van der Voort ook Horace Cohen, Jeannine La Rose en Belle Zimmerman hoofdrollen gaan spelen in de feestelijke, gloednieuwe show Mamma Mia! The Party van Björn Ulvaeaus. Vanaf september spelen zij in de Rotterdamse Schiecentrale in een speciaal te bouwen Grieks Taverne.

Al eerder heeft Just Entertainment laten weten dat Kaj van der Voort een hoofdrol in Mamma Mia! The Party gaat spelen. Hij speelt Adam die verliefd wordt op de dochter van Nikos, de eigenaar van de taverne. Deze Nikos wordt gespeeld door Horace Cohen. Belle Zimmerman is als zijn dochter Konstantina te zien. Musical Award-winnares Jeannine La Rose kruipt in de huid van de kok Debbie.

‘Mamma Mia! The Party hebben we in Londen mogen zien en het is een groot feest,’ zegt Horace Cohen. ‘De acteurs lopen langs de tafels en als publiek maak je echt deel uit van het verhaal. Met heel veel ABBA-liedjes kan het publiek natuurlijk nooit lang blijven zitten. Het is een unieke beleving en het is fantastisch dat ik daar deel van uit mag maken.’

Jeannine La Rose, die in 2019 de Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol won voor haar rol in The Color Purple, speelt de kok. ‘Ik heb ontzettend veel zin om in Mamma Mia! The Party te spelen. Het wordt zo’n groot feest.  Door mijn oma ben ik opgegroeid met de muziek van ABBA. Vanaf september mag ik deze prachtige nummers gaan zingen.’  De overige rollen worden op een later moment bekend gemaakt.

In Mamma Mia! The Party waan je je in het paradijs. Wees welkom op het Griekse eiland Skopelos en ontdek een bloeiend nieuw verhaal. Ontmoet de flamboyante restauranteigenaar Nikos, zijn vrouw Kate, dochter Konstantina en neef Adam die hun weg vinden in het gezinsleven in de taverne, terwijl de zon ondergaat boven de Middellandse Zee. Ga op in een fantastische wereld terwijl overal om je heen een warm, romantisch en grappig verhaal wordt opgevoerd. Verken het glorieuze decor, zoals deze te zien was in de iconische films, en laat je verblinden. En geniet van de grootste hits van ABBA zoals Waterloo, Super Trouper, Dancing Queen en uiteraard Mamma Mia.

Mamma Mia! The Party is van september 2024 tot en met januari 2025 exclusief in de Schiecentrale in Rotterdam te zien.

 

Meer informatie en kaartverkoop: www.mammamiatheparty.nl