Nieuws

Info

Kaartverkoop loopt storm

okt 31, 2023 | Uncategorized

Kaartverkoop loopt storm

Mamma Mia! The Party langer in Nederland te zien 

 

De speelperiode van Mamma Mia! The Party in Rotterdam wordt wegens succes verlengd. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Mamma Mia! The Party alleen in de maanden september, oktober en november 2024 in Nederland te zien zou zijn. Maar nu er zo veel vraag blijft naar kaarten, heeft men besloten dat de heerlijke show met muziek van ABBA langer in Rotterdam blijft. Kaarten voor de nieuwe speelperiode, tot en met januari, gaan vanaf vandaag in de verkoop. 

 

‘Het is ongelooflijk dat de belangstelling voor Mamma Mia! The Party onverminderd door blijft gaan,’ laat producent Just Entertainment weten. ‘Onlangs hebben we al extra matineevoorstellingen toegevoegd in de speelperiode september, oktober en november. Maar het is niet genoeg om aan de grote vraag te voldoen.’ Vooraf was met de bedenkers van Mamma Mia! The Party, dat ook al in Londen en Stockholm met veel succes wordt opgevoerd, afgesproken dat de voorstelling maximaal tien weken te zien zou zijn. Aan deze speelperiode worden nu 10 weken toegevoegd.

Mamma Mia! The Party is in Nederland exclusief in Rotterdam te zien. In de Mamma Mia! The Party venue, in het centrum vlak bij de Euromast en Delfshaven, kunnen iedere avond honderden gasten genieten van de fantastische ABBA-nummers in een adembenemende Griekse setting, terwijl er een Mediteraans viergangendiner wordt geserveerd. De avond wordt afgesloten met een geweldige afterparty.

In Mamma Mia! The Party waan je je in het paradijs. Voel je welkom op het Griekse eiland Skopelos en ontdek een bloeiend nieuw verhaal. Ontmoet de flamboyante restauranteigenaar Nikos, zijn vrouw Kate, dochter Konstantina en neef Adam die hun weg vinden in het gezinsleven in de taverne, terwijl de zon ondergaat boven de Middellandse Zee. Ga op in een fantastische wereld terwijl overal om je heen een warm, romantisch en grappig verhaal wordt opgevoerd. Verken het glorieuze decor, zoals deze te zien was in de iconische films, en laat je verblinden. En geniet van de grootste hits van ABBA zoals Waterloo, Super Trouper, Dancing Queen en uiteraard Mamma Mia.

Vanaf vandaag zijn kaarten te koop voor de extra shows van Mamma Mia! The Party.

 Meer informatie op www.mammamiatheparty.nl